Pohovano pileće meso ne morate da pripremate na ulju. Za jednostavniji ručak i manje pranja sudova opredelite se za pohovana pileća krilca u rerni, ukusan obrok uz koji možete da kombinujete razne priloge.
Očistite pileća krilca i odlučite da li ćete da ih pohujete sa ili bez kožurice.
Pripremite malo brašna, dva jaja i prezlu. Dovoljno je da krilca stavite u jednu veliku činiju i pospete brašno, a da potom pomešate sve u činiji i imaćete dovoljno brašna za ovaj recept.
Potom svako krilce uvaljajte u umućena jaja, a potom u prezle.
Krilca tako ređajte u pleh na koji ste položili dva papira za pečenje. Meso pecite u rerni na 220 stepeni oko pola sata, odnosno dok krilca ne budu pohovana.
Imaćete posla sa manje nereda prilikom ručka, a ukusna krilca kombinujte sa pireom, pirinčem ili nekim grilovanim povrćem po želji. Prijatno!
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 2
Primedba
Zeka12
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar