Navijači divljali na derbiju

Košarkaši Partizana pobedili su u subotu uveče posle produžetka Crvenu zvezdu sa 82:78 u 12. kolu Superlige Srbije.

Košarkaši Partizana pobedili su u subotu uveče posle produžetka Crvenu zvezdu sa 82:78 u 12. kolu Superlige Srbije.

Partizan se ovom pobedom u Železniku izdvojio na vrhu tabele sa skorom od 10 pobeda i dva poraza, dok je Zvezda druga sa dve pobede manje.

Utakmica je odigrana pred skoro punom halom u Železniku, a oko 150 navijača Partizana je na početku meča nekoliko puta je na teren ubacila "topovske udare", kao i jednu baklja i megafon. Baklje i topovski udari su padale pored stola sa novinarima koji su morali da se sklone na sigurnije mesto.

Po završetku meča navijači Zvezde su bakljama gadjali pristalice Partizana, ali je jedna od bačenih baklji pogodila igrače crno-belih. Druga baklja je završila na tribini na kojoj su bili navijači Partizana, koji su tu baklju ponovo bacili na tribinu sa pristalicama crveno-belih.

Mediji prenose da je jedna baklja pogodila u leđa jednog od igrača crno-belih koji su sa svojim navijačima proslavljali pobedu. Na terenu se vrlo brzo našla i žandarmerija koja je uspela da spreči sukog Aleksandra Pavlovića i jednog navijača.

Nije se situacija smirila ni nešto kasnije pošto su navijači Zvezde dok se čekala konferencija trenera crno-belih Duška Vujoševića udarali na vrata i vređali ga.

  • dzo

    01.06.2014 09:41
    Bar ne seku satarama,nozevima i sekirama koga stignu,kao navijaci vojvodine
  • mile

    01.06.2014 06:53
    Eto vam glasačko telo i buduće privatno obezbeđenje tajkuna i političara kako zdušno promoviše svoje fizičke atribute zarad procenta udela u poslu trgovine drogom.
  • Teča

    01.06.2014 06:11
    Na svakoj sportskoj priredbi treba da bude prisutan i neko iz tužilaštva ko će tu razjarenu i slabointeligentnu rulju kažnjavati po hitnom postupku, na licu mesta , odakle bi ih žandarmerija odmah sprovodila na višemesečni društveno korisni rad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).