Stiže akcioni film o bandama divljih mačaka

Kineski gigant Alibaba i britanski producent Dejvid Hejman, producent filmova o Hariju Poteru, saopštili su danas da će napraviti film "Ratnici", baziran na seriji knjiga o zaraćenim mačkama.
Akcioni film s kompjuterski napravljenim mačkama biće snimljen po britanskim knjigama za mlade o bandama divljih mačaka. Knjige se bave, između ostalog, temama zabranjene ljubavi, dobra protiv zla i avanturama.
 
Hejman, producent filmova "Gravitacija", "Ja sam legenda", "Meda Pedington" i filmova o Hariju Poteru, izjavio je da Kina postaje najveće tržište na svetu i da treba nastojati razumeti to tržište.
 
Za razliku od drugih filmova koji su zajedno producirali Kina i Zapad, gde "imate osećaj da je brak prinudan i da je to urađeno samo zato što se želi kineski novac", Hejman je rekao da su "Ratnici" "savršena kinesko-britanska priča" jer su njene vrednosti univerzalne.
 
Hejman je dodao da će film verovatno biti u 3D tehnologiji, ali da još ne postoji scenario i da je prerano reći koliko će Kineza biti u kreativnm timu.
 
Kompanija Alibaba pikčers grup osnovana je 2014, a njen prvi film "Ferimen" (Ferryman) biće prikazan sledećeg meseca. Prethodno je investirala u peti nastavak "Nemoguće misije" i najnoviji nastavak franšize "Zvezdane staze".
 
Alibaba pikčers, deo kompanije Alibaba za elektronsku trgovinu, u oktobru je postao partner u producentskoj kompaniji Amblin partners, čiji je jedan od osnivača Stiven Spilberg. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.