VIDEO: Tviteraši odabrali najbolju epizodu Simpsonovih

Neobično zvuči i još neobičnije je izgledalo, ali Svetsko prvenstvo u epizodama "Simpsonovih" je završeno i odabran je prvak.
Prestižnu titulu bez ikakvog pehara odnela je epizoda "Marge vs The Monorail" iz četvrte sezone.
 
Početak prvenstva se desio 14. jula, kada je Tom Fips, scenarista komedija, na svom Tviter nalogu objavio kako pokreće Svetsko prvenstvo u epizodama "Simpsonovih".
 
I zaista ga je organizovao po sportskim pravilima. Odabrao je 32 epizode sa najvišim ocenama kritičara i organizovao njihove međusobne duele. Tviter pratioci su glasali u svakom duelu, birajući pobednika koji će ići dalje, u sledeću fazu takmičenja. Duel po duel, rundu po rundu, početkom avgusta se stiglo i do velikog finala, prenosi portal Bosonoga.com.
 
 
Na crtu "Marge vs The Monorail", epizode u kojoj Springfild dobija felerični voz, izašla je "Last Exit to Springfield", epizoda u kojoj Homer pokreće štrajk u svojoj nuklearnoj elektrani. Hiljade glasova kasnije, Mardž je pobedila Homera za 10 odsto i osvojila titulu najbolje epizode u istoriji ovog dugovečnog serijala.
 
 
Sve ovo nije izgledalo kao pravo prvenstvo samo zbog Fipsovog sistema, već i zbog reakcije javnosti. Poput istinskih fudbalskih navijača, mnogi Tviter korisnici su usput izražavali svoje nezadovoljstvo, posebno ishodom finala, na uobičajeno navijački način – pominjanjem rodbine sudiji, sistemu takmičenja, navijačima suprotnog tabora.
 
  • terapeut

    09.08.2017 00:37
    Tako je Nemanja
    Budalastina je otavljati komentare poput tvojih. Bolje radi nesto korisno lenstino.
  • Nemanja

    08.08.2017 08:01
    Budalastina?
    @Sale NS. Budalastina je otavljati komentare poput tvojih. Bolje radi nesto korisno lenstino.
  • Sale NS

    07.08.2017 20:31
    Koja budalaština ?!
    Bolje da su za to vreme nešto korisno radili !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.