"Savana" Sassje i Rundeka: Treba čista pamet da nam povede stado

Reperka iz Tuzle Sassja objavila je svoj drugi studijski album "No problemo", a na njemu se nalazi i pesma "Savana" koja je plod saradnje sa Darkom Rundekom.
Posle dve godine od objavljivanja prvenca "Taktički praktično", Sassja objavljuje novi materijal. Sa novog albuma su se već izdvojile pesme "No problemo", "Njemica" i "Ništa" koje su prethodno objavljene kao singlovi.
 
Pažnju publike već je privukla pesma "Savana" na kojoj je Sassja radila sa Rundekom. I ova pesma, kao i ostale na albumu, bavi se kritikom današnjeg društva. Autori poručuju da "nam treba čisto srce koje donosi radost i čista pamet da nam povede stado".
 
 
"Pisala sam, kao i do sada, o svemu što mi je smetalo ili me razveselilo; o ljubavi, smrti, nasilju, Tuzli, mahali, o Nemačkoj, FM Jam-u, modernom vremenu društvenih mreža, stanju u državi, slobodi", prokomentarisala je Sassja svoje novo izdanje, prenosi "Bosonoga".
 
Album je trenutno objavljen samo na Dizeru, a od 27. oktobra biće dostupan i na ostalim platformama.
 
Poslušajte "No problemo" OVDE.
  • mrk

    22.10.2017 10:09
    isti fazon pesma kao i duet sto je sa Brkovima pravila, samo ponavlja jedno te isto bez kreativnosti...
  • abra_ka_dzabra

    21.10.2017 21:34
    Nasem mentalitetu ne lezi Rep - svaka cast grupama i pojedincima. Ako ovde treba nesto da kazes protiv sistems onda jedino radi nesto mnogo grublje od reci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika