Pre kupovine nove audio-video opreme prava adresa je Idealno.rs

Kupovina tehnike nikada nije lagan zadatak, posebno ako je reč o novom komadu audio-video opreme.
Izbor novog televizora ili hi-fi sistema može biti prilično naporan. Prvo treba odrediti budžet, a onda pronaći prodavnice u kojima se može kupiti oprema i pribor za instalaciju koji će odgovarati i zadatom budžetu, ali i ostalim očekivanjima novog vlasnika. 
 
Zato, pre kupovine novog komada audio-video opreme, najbolje bi bilo da posetite portal Idealno.rs, specijalizovan za pretraživanje ponuda i cena proizvoda u ponudama svih veb prodavnica. U pitanju je vodeći portal za uporednu kupovinu koji će olakšati sve faze kupovine – od istraživanja opreme i prodavnica, do provere specifikacija proizvoda kao i najvažnije, do poređenja cena u veb prodavnicama. 
 
Prosečan potrošač uoči kupovine novog televizora ulaže puno vremena u istraživanje proizvoda kako bi pronašao idealan proizvod i najbolji odnos cene i kvaliteta. Rastuće potrebe kupaca prati i razvoj tehnologije pa su nam danas dostupni onlajn alati koji olakšavaju sve faze veb kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupovine. 
 
Pola miliona kupaca već je ukazalo svoje poverenje portalu Idealno.rs, jer na jednom mestu mogu pronaći više od 300.000 proizvoda iz skoro 300 veb prodavnica iz cele Srbije. 
 
Lakim koracima do najboljih ponuda
 
Korišćenjem Idealno.rs štedite vreme u pretraživanju audio i video opreme, ali i popriličnu svotu novca, a kako biste znali da iskoristite sve što vam portal nudi, ovo je nekoliko ključnih funkcionalnosti. 
 
- Otvorite kategoriju Audio i video na Idealno.rs
 
- Uporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele uporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim vašim potrebama.
 
- Instalirajte besplatni Gugl Chrome dodatak 1-2-3 - Kupovina sa Idealno.rs kako biste, dok pretražujete Gugl, otkrili najbolje cene u domaćim veb prodavnicama 
 
- Dodajte u listu - Sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoju listu za kupovinu. 
 
- Proverite savete i vodiče za kupovinu - Pročitajte aktuelne savete i vodiče za kupovinu proizvoda, jer će vam to znatno olakšati izbor
 
Poređenjem cena istih proizvoda do znatne uštede
 
Uporedite cene istog proizvoda i u svim ostalim prodavnicama kako biste što više uštedeli.
 
Svi proizvodi na Idealno.rs su razvrstani u 12 osnovnih kategodija, što olakšava snalaženje na virtuelnim policama, i omogućava jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje artikala.
 
Kod kuće na računaru ili na pametnom telefonu u pokretu, Idealno.rs Vam omogućava brz i jednostavan pregled proizvoda u svim veb prodavnicama.
 
Dobro bi bilo da posetite Idealno.rs čak i ako već imate izabran proizvod i prodavnicu. Zašto?
 
Ako, na primer, kupujete novi televizor, tu su ponude brojnih veb prodavnica i pregledno prikazani modeli sa brojnim slikama i detaljnim opisima specifikacija. 
 
Ili možda želite da kupite novi muzički plejer, pa se svakako isplati da proverite cene najdražih modela i proizvođača u različitim veb prodavnicama. 
 
Možda želite da nadogradite svoj kućni bioskop, pa bi bilo dobro da proverite modele i cene DVD plejera, zvučnika, kompleta za kućni bioskop i ostale opreme za instalaciju i održavanje. 
 
Možda vam je želja da kod kuće imate atmosferu kao iz bioskopa? U tom slučaju možete da proverite ponude projektora i projekcionih platna i u samo nekoliko jednostavnih koraka uživate u nenadmašnom doživljaju gledanja omiljenih serija i filmova. 
 
Ili možda želite klincima da kupite novi muzički instrument? Onda bi svakako bilo mudro da proverite ponude i cene u veb prodavnicama, i time uštedite vreme i novac. 
 
Pa čak i onda kada stojite u prodavnici i razmišljate o kupovini nekog novog proizvoda, obavite brzo istraživanje, proverite proizvod na Idealno.rs i otkrijte njegove cene u ostalim prodavnicama. 
 
Idealno.rs deo velike porodice
 
Idealno.rs je deo grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenačkim Ceneje.si, hrvatskim portalom Jeftinije.hr i bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regionu omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od dva miliona aktivnih ponuda iz skoro 1.000 veb prodavnica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika