Nekadašnja glumica optužila Stivena Sigala za silovanje

Redžina Simons, koja je svojevremeno pokušavala da izgradi glumačku karijeru, optužila je glumca i producenta Stivena Sigala za silovanje.
Nekadašnja glumica optužila Stivena Sigala za silovanje
Foto: Pixabay
Ona je rekla da ju je Sigal silovao na zabavi organizovanoj povodom filma "On Deadly Ground", kada je imala 18 godina, dodajući da ju je napao na svom krevetu dok je gledala fotografiju njegove supruge na noćnom stočiću.
 
U intervjuu koji je objavljen na NBC, Simons je navodni napad nazvala "veoma predatorskim, veoma agresivnim i traumatičnim".
 
To je druga optužba o seksualnom nasilju protiv Stivena Sigala.
 
Glumica Dženi Mekarti rekla je u novembru 2017. da su je Sigal seksualno uznemiravao na audiciji 1995. godine, što je glumac negirao.
  • strumpf

    27.01.2018 11:20
    djkhd
    TOo Srbineeee!!
  • pera

    27.01.2018 09:42
    @rodoljub
    PatriJoti kao i obicno od svog patriJotizma ne vide realnost i prave razloge (ovo sto se desava u holivudu ovih dana i Rusima i nerusima), nego samo teorije zavere i ugrozenost na nacionalnoj osnovi.
  • Milan

    27.01.2018 06:42
    Pitam se
    Siledzije kazniti najostrije, naravno. Ali ovo sto se desava po Holivudu postaje parodija. Sto se tice ove optuzbe interesuje me samo nesto (citiram): "... kada je imala 18 godina, dodajući da ju je napao na svom krevetu dok je gledala fotografiju njegove supruge na noćnom stočiću."
    Koji je razlog da je ona bila na Sigalovom krevetu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.