VIDEO: Vekna hleba od 1.380 evra

Huan Manuel Moreno je pekar koji je došao na ideju da napravi namirnicu koja ide uz svako jelo, ali po specijalnom receptu.
To ipak ima svoju cenu od 1.380 evra, ali i kupce.
 
Pored cene koja je za svakog prosečnog građanina stvarno paprena, tu su i jedinstveni sastojci koji ga čine toliko skupim. Pa tako jedna vekna sadrži po gram zlata i srebra, specijalne vrste brašna, ali i ornament dekoraciju.
 
Ono što je, takođe, zanimljivo jeste da najveći procenat prodaje dolazi od izvoza, pa su tako obožavaoci ovog hleba najmnogobrojniji iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Amerike, Kine i Rusije. 
  • Drum

    25.01.2020 22:14
    I tako neki nemaju da pojedu komadić običnog hleba, ali neki, mogu reći bahati likovi imaju toliko da se razbacuju i plaćaju hleb 1.380€.

    Ovaj svet je totalno poremećen.
  • Ron Jeremy

    25.01.2020 20:45
    `bem ti lebac za te novce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.