VIDEO: Pekara izgleda kao teretana, a umesto tegova i lopti tu su - kroasani

Nudake je poznata pekara i kafić u Južnoj Koreji, a sada se proširila i na Kinu. Naime, u Šangaju je otvorena nova pekara te franšize koja izgleda kao teretana, a u njoj se sve vrti oko - kroasana.
VIDEO: Pekara izgleda kao teretana, a umesto tegova i lopti tu su - kroasani
Foto: Pixabay
Nudake haus nowhere Shanghai je kafić, pekara i umetnička instalacija, u kojoj se odaje počast kroasanima kojih ovde ima u svim veličinama, a ovo je idealna lokacija za sve ljubitelje tog peciva.
Budući da je ovaj prostor zamišljen kao teretana, ovde ćete da pronađetevelike tegove u obliku kroasana, medicinke u obliku kroasana, pa i bokserske rukavice koje izgledaju kao kroasani i trake za trčanje koje na sebi imaju jedan veliki kroasan.
Ovde ćete moći i da sednete na jednu od fotelja ili na trosed koji izgledaju kao sveže pečeno pecivo, a tu se nalazi i cela jedna polica s trofejima, loptama i tegovima u obliku kroasana.
 
Nažalost, eksponati nisu jestivi, koliko god primamljivo izgledali, ali u ovom kafiću, koji je i pekara, možete naručiti sveže pečene kroasane i kafu ili vruću čokoladu u koju možete umočiti kroasane.
 
@tang.joseph The croissant gym of my dreams #nudake ♬ croissant - Leiden

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Nemačka i Turska "zaratile" oko kebaba

Nemačka i Turska su ušle u sukob oko tradicionalnog specijaliteta kebaba, pri čemu je Berlin uložio žalbu na pokušaj Turske da ovo popularno ulično jelo dobije zaštićeni status u EU.

Znatno opala prodaja šampanjca

Prodaja šampanjca snažno je pala u prvoj polovini godine budući da su građani manje trošili, a trgovci su nagomilali zalihe.

Cene kafe će nastaviti da rastu

Cene kafe za krajnje potrošače nastaviće da rastu pošto klimatske promene, poremećaji u snabdevanju i novi propisi EU dovode do povećanja troškova za pržionice.