VIDEO: Kako muškarci reaguju kada im se nudi seks

Andrea Vendel sa Jutjub kanala "Whatever" napravila je mali društveni eksperiment. Ona je šetala ulicom i prilazila muškarcima nudeći im seks sa njom.

Andrea Vendel sa Jutjub kanala "Whatever" napravila je mali društveni eksperiment. Ona je šetala ulicom i prilazila muškarcima nudeći im seks.

Ovaj eksperiment bio je inspirisan videom iz 2013. gde je muškarac prilazio ženama na ulicom. On je od 100 žena koje je pitao za seks dobio nula pozitivnih odgovora, dok je Andrea imala više sreće. Njoj je 30 muškaraca reklo da, dok su ostali bili zbunjeni.

Uglavnom su reagovali pristojno i neretko se stidljivo smeškali, ali su definitivno bili zatečeni pitanjem, jer je društveno ne tako čest slučaj da devojka prva prilazi muškarcu. Ipak, kada je muškarac to isto radio, žene su bile uplašene i mislile su da je u pitanju manijak.

Eksperiment iz 2013. postao je viralan, pa će i ovaj bez sumnje dostići njegovu slavu.

  • Sofi

    16.05.2015 18:57
    Muskarsi su po prirodi "lovci"
    Nije nista novo da se devojka nadje u cudu, jer kada je otvoreno ponudila seks svom ili nekom drugom muskarcu- on ju je kulturno odbio. Naravno, devojka je mislila da ce on sad pojuriti za njom, zeljan seksaaaa...ali -prevarila se gadno!
    Naime, u cemu je stvar: Postoji nesto u muskarcima sto ih , kada je seks upitanju, tera da "love" svoju "zrtvu". Tada se osecaju dobro i uspesno, bolje receno- muski! Kako to, pitaju se neki? Pa jos od davnina, da ne kazem od praistorije, dok su muskarci isli u lov i lovili divljac za svoju porodicu, osecali su posebno zadovoljstvo kad svojom sposobnoscu ulove divljac...taj lovacki duh zadrzao se u svim muskarcima do dana danasnjeg i zato oni nisu navikli da dobiju na tacni svoj "plen", nego prosto zele da ga love... Zato, dame moje, dozvolite im da vas "love", bice zadovoljniji... Pozdrav
  • Bobur

    27.04.2015 07:38
    Ni muskarci..
    vise nisu drolje...u sta se pretvori svit?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.