Koji su najpopularniji seksi kostimi?

Internet stranica Lovehoney, koja se bavi prodajom seksi igračaka, prošle godine je zabeležila da preko 50 odsto muškaraca seksi uniforme smatra privlačnim, kao i da većina preferira kostim francuske sobarice.
Internet stranica Lovehoney, koja se bavi prodajom seksi igračaka, prošle godine je zabeležila da preko 50 odsto muškaraca seksi uniforme smatra privlačnim, kao i da većina preferira kostim francuske sobarice.

U prošloj godini njihovi klijenti naručili su više od 25.000 seksi kostima. Za oko 34 posto ljudi najpopularniji je kostim francuske sobarice, a među popularne fantazije spadaju i medicinske sestre kao i učenice.

"Kostimi i ostvarivanje fantazija u spavaćoj sobi za mnoge parove je primamljiva ideja koju žele da ostvare, a upravo je to odličan način za razbijanje rutine koja narušava seksualnu hemiju", smatra Kejt Tejlor, autorka knjige "Domaće seks boginje".

Seksi kostime najčešće naručuju žene, a jedan od razloga je sigurno taj što muškarci otvorenije pričaju s partnerkom o svojim fantazijama nego obrnuto, smatraju proizvođači istih.

Najpopularniji kostimi:

*Francuska sobarica
*Medicinska sestra
*Učenica
*Sekretarica
*Policajac
*Mornar
*Gusar
*Vojnik
*Časna sestra
*Đavo

  • lepota poroka

    21.03.2013 11:10
    meni je naj kostim med sestre
    samo tesko je nagovoriti ovde zene na to
    uvek idu komentari zena necu ja da koristim nikakve igracke i pomagala, nisam ja fufa da to nosim i komentari muskaraca sta ce to nama,mi smo najlepsi, najpametniji, najljubavnici(potrosnja vijagre u porastu)
    bese to u jednoj zemlji, na brdovitom balkanu
  • Novosadjanin

    12.03.2013 14:51
    Hanibal
    :)) Slazem se, i to mogu da potvrdim i iz licnog iskustva da pricas pravo ! :)
  • Hannibal

    12.03.2013 08:54
    Novosadjanine slazem se sa tobom i to naravno igra veliku ulogu ali ne mora sve bas da bude monotono. Malo maste nikad ne skodi a uvek osvezi vezu i sex. Kostimi, igracke, otvorenost uma i dobra volja cuda cine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.