VIDEO: Majmuni napali pijanog posetioca zoo vrta

Turisti su u brazilskom zoo-vrtu prisustvovali su pravom horor filmu gledajući kako majmuni napadaju pijanog posetioca koji je zašao na njihovu "teritoriju".
Turisti su u brazilskom zoo-vrtu prisustvovali su pravom horor filmu gledajući kako majmuni napadaju pijanog posetioca koji je zašao na njihovu "teritoriju".

Žaoa Leite Dos Santos otišao je u zoo-vrt i odlučio da se malo "poigra" sa majmunima.

Snimak koje su napravili posmatrači pokazuje trenutak kada je gospodin Santos, koji je rekao da je bio pijan, preskočio ogradu i preplivao bazen kako bi stigao do majmuna.

Jedan od majmuna ga je zgrabio za ruku, a on je to shvatio kao poziv za igru i još više im se približio. Na kraju je završio sa povredama zgloba, lakta i ramena, kada su ga izgrizla dva majmuna. On je uspeo da pobegne, a uz pomoć turista i odmah je prebačen u bolnicu.

Još nije poznato da li će biti optužen zbog prekršaja koji je napravio.

Upozorenje: Snimak sadrži uznemirujuće scene.

 

  • vox

    22.11.2011 07:39
    pijana budala
    Sta je trazio to je i dobio,nego tuzno sto novinari ovako prezentuju vest,majmuni napali pijanog posetioca,tako koncipirana recenica odaje utisak da covek pijan setao zoovrtom i majmuni poceli da ga napadaju,em ta stvorenja su zatvorena,em sta im sve covek radi,em su jos i predstavljena u negativnom kontekstu kada se citaju prve recenice,sramota,novinari ipak moraju da vode racuna o istini,znam,znam,senzacionalni naslov donosi citanost,ali ipak....
  • Osmi sekretar SKOJa

    21.11.2011 10:43
    Ma sve je to pijano
    A majmuni su kao trezni a sve stucaju od majmunovace
  • Bozidar

    20.11.2011 21:08
    jelte, a koji na snimku je posetilac? ponekad je tesko pijane budale razlikovati od majmuna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.