Gosti hotela kradu šta stignu

Svaki deseti gost hotela ukrade nešto iz sobe tokom svog boravka, podaci su ankete sprovedene u 500 hotela širom sveta.
Svaki deseti gost hotela ukrade nešto iz sobe tokom svog boravka, podaci su ankete sprovedene u 500 hotela širom sveta.

Kako se navodi u studiji objavljenoj u francuskom listu "Figaro", krađe gostiju jedan luksuzni hotel košta u proseku na godišnjem nivou 20.000 evra, dok prosečan gubitak hotela nižih kategorija iznosi godišnje 5.500 evra.

Najčešće se kradu peškiri, zatim šamponi, sapuni. Na drugom mestu najćešće kradenih predmeta su hemijske olovke, zatim dolazi posuđe pa papuče i kućni mantili. Ređe se kradu sijalice, lampe i budilnici. Najsmeliji se odlučuju na krađu televizora, kompjutera i dušeka.

U jednom hotelu sa četiri zvezdice u Kardifu, u Velikoj Britaniji, gost je ukrao automat za cigarete smešten pored recepcije, dok je u vredna statua ostala bez uzglavlja u jednom hotelu u Budimpešti sa pet zvezdica.

  • Lemi

    02.12.2012 20:24
    A ja bih...
    Najradije ukrao sobaricu. I to , onu, francusku...
  • Novonasađen

    02.12.2012 14:58
    opet
    Uh,ponovo na tapetu,krađa po hotelima.Ponavljate se.Ljudi hoće da umanje cenu boravka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja