Erberlin ukida letove iz Beča za Beograd

Druga najveća nemačka aviokompanija Erberlin će sredinom 2013.godine, u okviru strateškog revidiranja mreže vazdušnih linija, ukinuti letove iz Beča za Beograd.
Druga najveća nemačka aviokompanija Erberlin će sredinom 2013.godine, u okviru strateškog revidiranja mreže vazdušnih linija, ukinuti letove iz Beča za Beograd.

"Naš cilj je jasan - da u 2013. vratimo Erberlin u zonu profitabilnosti", objavio je Volfgang Prok-Shauer, direktor za strategiju i planiranje mreže letova nemačkog avioprevoznika na veb sajtu kompanije.

Kako se precizira u informaciji, "Erberlin unapređuje svoj servis prema Istočnoj Evropi iz svoje centrale u glavnom gradu Nemačke", i kao rezultat toga "servis iz Beča prema Sofiji, Bukureštu i Beogradu, više neće biti u ponudi kao stalni letovi iz glavnog grada Austrije, već će uglavnom biti prebačeni na Berlin".

Kompanija će, navode se dalje, imati letove iz Berlina prema devet destinacija u Istočnoj Evropi, i to prema Varšavi, Krakovu, Gdanjsku, Moskvi, Sankt Petersburgu, Kaliningradu, Budimpešti, Sofiji i Bukureštu, dok uvođenje rute Berlin-Beograd nije u planu.

Erberlin sada ima 12 letova nedeljno za Beograd.

  • borislav

    03.12.2012 19:39
    Ali, eto, ni to nece biti dovoljno nasim jadnicima iz Beograda da shvate da Beograd nije centar, sveta, najlepsi grad jugoistocne Evrope, najzanimljivija destinacija na granici istoka i zapada, najgostoljubiviji grad,... bla,bla, bla... Beograd je rupetina obicna. Kao i Novi Sad, doduse...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja