Jeftinije karte Qatar Airways-a

Qatar Airways, u periodu od 11. do 17. decembra nudi promotivne cene karata za brojne destinacije širom sveta koje su dostupne i putnicima iz Srbije.
Qatar Airways, u periodu od 11. do 17. decembra nudi promotivne cene karata za brojne destinacije širom sveta koje su dostupne i putnicima iz Srbije.

Neke od destinacija u ponudi su:

· Dubai od 350 EUR

· Peking od 519 EUR

· Seul od 578 EUR

· Hong Kong od 625 EUR

· Guangdžou od 625 EUR

· Tokio od 637 EUR

· Ho Ši Min Siti od 772 EUR

· Pert od 1177 EUR

Posetioci Internet stranice kompanije Qatar Airways na adresi www.qatarairways.rs mogu saznati više o ovim destinacija i tako se lakše opredeliti za određeno putovanje.

Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/3288380) ili preko autorizovane turističke agencije.

Od novembra, Qatar Airways povezuje Beograd i Dohu tri puta nedeljno i na taj način srpskim putnicima skraćuje put do brojnih svetskih poslovnih i turističkih destinacija.

Beograd i Srbija su sada dostupniji turistima i poslovnim ljudima iz celog sveta, a naročito iz Azije, Južne Amerike i Pacifika, zemalja sa dinamičnim ekonomskim rastom, koje su deo globalne mreže avio-kompanije Qatar Airways.

Od početka 2012. godine, Qatar Airways je uveo letove ka 12 novih destinacija: Baku (Azerbejdžan), Tbilisi (Gruzija), Kigali (Ruanda), Zagreb (Hrvatska), Erbil (Irak), Bagdad (Irak), Pert (Australija), Kilimandžaro (Tanzanija), Jangon (Mianmar), Maputo (Mozambik) i najnoviju Beograd (Srbija).

  • Dejan

    14.12.2012 07:22
    Chestitke
    Pozdravljam dolazak QATAR airways-a i zelim dobar let ka svim destinacijama...
    Dejan Markovic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja