Otvara se odmaralište posvećeno Jetiju

U Rusiji će uskoro biti otvoreno odmaralište posvećeno Jetiju, a svim turistima koji ga posete se nudi i nagrada ukoliko pronađu ovo mitološko biće.
U Rusiji će uskoro biti otvoreno odmaralište posvećeno Jetiju, a svim turistima koji ga posete se nudi i nagrada ukoliko pronađu ovo mitološko biće.

U odmaralištu, koje će se graditi u Šeregešu u Sibiru, nalaziće se hotel i muzej, a vlasnici se nadaju da će privući sve one koji žele postati prvi ljudi na svetu koji će dokazati postojanje Jetija.

Regionalni guverner Aman Tulejev je ponudio i nagradu od preko 30.000 dolara za onoga ko uhvati ovo biće i tako dokaže njegovo postojanje.

Igor Idimešev, član lokalnog veća Šeregeša i vlasnik budućeg odmarališta, je rekao: "Sada gradimo park koji će moći da ugosti sve one koji se nadaju da će videti to biće po prvi put. Izgradićemo i muzej u kojem će biti prikazane sve stvari vezane za Jetija. Ova lokacija će biti korišćena za sve buduće konferencije i seminare o ovom biću."

Idimešev tvrdi da je i sam video ovo biće, za koje većina naučnika tvrdi da je samo mit, više puta.

"Video sam to biće mnogo puta. Kada im se zagledate u oči, shvatite da oni nisu sa Zemlje. Oni su definitivno stigli iz svemira. Oni mogu da nestanu u trenutku i da se pojave na drugom mestu. Takođe, noću svetle i mogu da hodaju po vodi", dodao je Idimešev.

Prošle godine je ruski akademik profesor Valentin Sapunov tvrdio da se populacija od 200 Jetija nalazi u Kemerovu u sibirskoj regiji Altai.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja