Hotel koji funkcioniše kao društvena mreža

Ukoliko želite odmor od kompjutera, telefona i tehnologije uopšte, odmor na nekoj morskoj destinaciji odličan je izbor. Međutim ako ste zavisnik od društvenih mreža, ovaj hotel je pravo mesto za vas.
Ukoliko želite odmor od kompjutera, telefona i tehnologije uopšte, odmor na nekoj morskoj destinaciji odličan je izbor. Međutim ako ste zavisnik od društvenih mreža, ovaj hotel je pravo mesto za vas.

Prvi tviter hotel otvoren je na Majorki. Zove se "Sol Wave House" i omogućava vam da se poslužite snagom društvenih mreža kako biste unapredili ukupni doživljaj na odmoru, prenosi portal Klix.ba.

Otvoren je pre godinu, a svojim gostima omogućava interakciju u krugu hotela. Zahvaljujući posebnoj aplikaciji, svi koji su povezani na hotelski wi-fi, mogu razmenjivati fotografije, slati privatne poruke drugim gostima, videti ko je sve onlajn, gde su smešteni u krugu hotela, čak im slati i virtuelne poljupce.

Hotel služi i tviterom inspirisan koktel, a tu je i privatni "Twitter Party Suite" za najviše četiri gosta. Gosti od posluge mogu zahtevati da im napune minibar i to objavljivanjem poruke sa haštagom #FillMyFridge.

Piće i hranu mogu poslati drugim gostima u sobu ili pored bazena tvitujući @SolWaveHouse.

Direktor odseka za društvene mreže Marko Fanton izjavio je za "Time" kako je ovo zabavan način proširenja turističke prakse na odmorima, jer mnogi gosti hotela ionako koriste društvene mreže kao što su fejsbuk, tviter ili instagram.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.