Nije uspeo "Šoktoberfest"

Zagovornici nudizma koji su ujedno i ljubitelji horora mogli su dobiti vrhunsku zabavu na pensilvanijskom Šoktoberfestu, ali su se isprečile gradske vlasti.
Zagovornici nudizma koji su ujedno i ljubitelji horora mogli su dobiti vrhunsku zabavu na pensilvanijskom Šoktoberfestu, ali su se isprečile gradske vlasti.

Ideja neobične ture pod nazivom "Goli i uplašeni" (Naked and Scared) bila je da posetioci dolaze potpuno goli u "ukletu" kuću i zatim se susreću sa različitim strahotama.

Međutim, ljubiteljima ovakve zabave isprečili su se lokalni zvaničnici, koji su zamolili organizatore da ipak nalože turistima da se obuku.

"Pokušavamo da budemo dobre komšije", kaže predsednik i vlasnik Šoktoberfesta Patrik Konopelski.

"Nismo želeli da se svađamo sa vlastima, a oni ne žele da nas vide gole".

Vesti o atrakciji su tokom poslednje nedelje preplavile internet, ali se nisu ni malo dopale gradskim čelnicima.

Konopelski kaže da je veoma razočaran promenom planova za "Naked and Scared" turu, ali da će svim turistima vratiti 20 dolara, koliko je koštala ulaznica.

"Želeli smo da iskustvo uklete kuće prenesemo na novi nivo. Nije reč o seksu ili erotici, nego strašnom iskustvu. Kada kombinujete strah od uklete kuće sa strahom od toga da će vas neko videti nagog i prođete kroz sve to, osetite olakšanje", kaže on.

Ipak, on razume zašto neki ljudi ne pristaju na takav vid zabave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja