Šta koja nacija radi tokom leta avionom?

Da li ćete uživati u letu avionom uz čašu vina, ćaskanjem sa strancem pored vas ili ćete prespavati ceo put može zavisiti od vaše nacionalnosti, tvrdi jedno istraživanje, piše "Daily Mail".
Da li ćete uživati u letu avionom uz čašu vina, ćaskanjem sa strancem pored vas ili ćete prespavati ceo put može zavisiti od vaše nacionalnosti, tvrdi jedno istraživanje, piše "Daily Mail".

Sudeći po rezultatima internacionalne ankete, Australijanci najviše piju s obzirom da se 36 odsto njih tokom leta odlučuje na alkoholna pića naspram 35 odsto žitelja SAD i Britanije.

Asocijacija za iskustvo putnika (APEX) intervjuisala je 1.500 osoba koje su putovale avionom barem jednom u poslednja tri meseca i živele u SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, Nemačkoj, japanu, Kini, Singapuru, Australiji ili Brazilu.

Rezultati su pokazali da putnici iz Kine najverovatnije utonuti u san čim avion uzleti, a takođe su i među prvima kada treba posegnuti za kreditnom karticom kako bi se zabavili tokom leta kupujući stvari ili igrajući igrice.

Žitelji SAD vole da svoje vreme u vazduhu provode radno, kada ne piju.

Britanci i Nemci najviše vole da ćaskaju sa drugim ljudima u avionu i provode skoro 50 odsto više vremena u razgovoru u poređenju sa drugfim nacijama.

Sa druge strane, Brazilci najveći deo svojih razgovora sprovode putem poruka, mejla ili društvenih mreža.

Uprkos tome što je hrana u avionu na lošem glasu, 7 od 10 putnika je više nego srećno da uživa u ponuđenim jelima, pokazuje ovo istraživanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.