Novosadski informativni portal 021

Život

Šta ako vam penis smrducka?

Da ne biste ostali uskraćeni za oralni seks i stekli lošu reputaciju, ukoliko vam se čini da ispod veša nije sve sveže koliko bi trebalo, pogledajte kako to možete da promenite.

Jegulje kontrolišu žrtvu na daljinu

Električne jegulje daljinski upravljaju svojim žrtvama, pokazuje američko istraživanje koje je otkrilo da jegulje mogu na daljinu da izazvaju trzaje mišića riba i tako otkriju mesto na kojem se kriju.

Kada ste najviše depresivni?

Suprotno mišljenju da je vreme praznika najdepresivnije, izveštaj koji je sastavio Vašington Post na osnovu Google pretrage, pokazuje da se pojmovi depresija, teskoba, bol, stres i umor najviše "pretražuju" u proleće i leto.

TOP 20 najboljih stranih pesama za vođenje ljubavi

Anketa koju je među svojim korisnicima sproveo veb servis za slušanje muzike Spotify, pokazala je da je omiljena pesma ljubavnika "Dirty Dancing", numera iz čuvenog istoimenog filma sa pokojnim Patrikom Svejzijem.

Selen čuva jajnike

Novo australijsko istraživanje Univerziteta u Adelejdu po prvi puta je pokazalo da antioksidativni mikronutrijent selen igra bitnu ulogu u očuvanju reproduktivnog zdravlja žena.

Nega kože ljubimca važna za zdravlje

Stanje kože i dlake predstavlja pokazatelje opšteg zdravlja vašeg ljubimca, jer kao najveći organ na telu, koža je prva na kojoj se pojave promene koje ukazuju na neki disbalans ili problem u organizmu.

Zima ženama manje prija

Duge zimske noći i kratki dani snažno utiču na dnevni ritam ljudi. Ali, poslednja istraživanja sugerišu i da zimski uslovi deluju ne samo na to kako se ljudi ponašaju i osećaju, već i na zdravstvene tegobe, naročito kod žena.

Najjeftiniji novogodišnji aranžman je Ohrid

Najjeftiniji novogodišnji aranžman u ponudi domaćih turističih agencija je četvorodnevni boravak u Ohridu, koji podrazumeva autobuski prevoz i četiri noćenja sa doručkom, a košta 50 evra.

Zbog čega vam sve opada kosa

Ako primetite da kosa počinje da vam opada, ne treba odmah da paničite. Razlozi mogu biti krajnje jednostavni, od nedostatka vitamina do naslednog faktora.