Novosadski informativni portal 021

Život

Pronađen mogući lek za HIV

Nakon transplantacije koštane srži, iako postoji mogućnost povratka virusa, pacijenti nemaju tragova HIV-a u organizmu nakon dve i četiri godine od presađivanja, što donosi novu nadu u izlečenje.

Preko stopala do orgazma

Jedna Holanđanka (55) kaže da dnevno može da doživi nekoliko puta orgazam i to zahvaljujući isključivo svojim stopalima.

Kompanija koja olakšava seks preko telefona

Start-up kompanija Dejamor predstavila je novi produkt nazvan "Sexy Tales" (seksi priče), koji omogućava parovima da se upuste u seks preko telefona, ostavljajući jedno drugom romantične poruke.

Uvode se letovi Beograd-Ženeva

Švajcarska avio-kompanija Swiss International Air Lines počeće 19. decembra da redovno leti između Beograda i Ženeve, saopštio je beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Nova vakcina protiv dijabetesa

U vakcini je genetski modifikovan DNK sa zamenskim oblikom insulina, a tokom razdoblja od 12 nedelja nivoi insulina su ostali stalni bez nuspojava.

Jutarnji seks - lek za sve

Ne odlažite alarm - ranojutarnji seks poboljšava imunitet, podiže raspoloženje, povećava plodnost, čisti ten, jača kosu i smanjuje rizik od srčanih oboljenja.

Najgori hotel na svetu

Ukoliko biste voleli da se upustite u opasnu avanturu i doživite scene slične onima iz horor filmova, onda posetite hotel Leland u Detroitu.

Zdrava hrana, a jeftina

Svesni činjenice da je hrana sve skuplja, a da pri tome visina plate obično ne prati ta poskupljenja, udeo troškova hrane u kućnim budžetima je sve veći i sa razlogom se postavlja pitanje kako da se zdravo i kvalitetno hranite, a da to ne podrazumeva trošenje celog bogatstva.