Novosadski informativni portal 021

Život

Kako da seks traje duže

Seks na eks može biti vrlo vruć i sladak, ali ponekad ne želimo maratonce već taktičare - ako želite da seks s vašim partnerom potraje nešto duže, vreme je da stvar uzmete u svoje ruke.

Srbija osniva lou kost kompaniju?

Nakon što uskoro i formalno suvlasnik "JAT Airwaysa" postane jedna od najjačih avio kompanija sveta – "Etihad Airways", srpska nacionalna aviokompanija doživeće niz  promena.

Mitovi o gubitku kose

Gubitak kose nije retka pojava, a kada je reč o uzrocima, danas postoji mnogo mitova, koje ćemo sada da raskrinkamo.

Seks gotov do četvrte godine braka

Za brak izgleda da fraza "srećni do kraja života" nije baš najtačnija, pokazalo je novo istraživanje koje kaže da seksualne varnice nestaju u četvrtoj godini braka kod većine parova.

Stepenice iznad Alpa koje ne vode nikuda

Ovo stepenište nalazi se na strmoj steni i visini od blizu 400 metara, vodi do staklenog balkona sa kojeg imate predivan pogled na austrijski glečer Dahštajn, ali pogled na tlo ispod vas može vam pomutiti vid.

Promene na grliću materice kod devojčica

U Kruševcu je registrovana šezdeset jedna adolescentska trudnoća što je dvostruko više nego prošle godine - mladi ne koriste zaštitu prilikom seksualnih odnosa, a veliki broj devojčica već ima promene na grliću materice.

Limun ublažava mučninu na putu

Radujete se godišnjem odmoru, ali vam sreću kvari činjenica da nijedno putovanje avionom, autobusom, vozom, ili automobilom ne može da vam protekne bez mučnine i povraćanja. Srećom, problem može da se reši pravilnom ishranom.

Ogroman hotel koji nikad nije imao goste

Hotel "Northern Crown", sa svojih 247 soba, trebalo je da bude jedna od glavnih destinacija u St. Petersburgu. Iako je jugoslovenska firma "Monteksgroeksport" gradnju započela još 1988. godine, hotel nikada nije potpuno dovršen i gosti nikada nisu stigli.

Redovan seks podmlađuje

Redovan seks, najmanje tri puta nedeljno, podstiče otpuštanje ljudskog hormona rasta zbog čega ljudi imaju manje bora i elastičniju kožu od vršnjaka koji apstiniraju i samaim tim izgledaju mlađe.

Rekordan broj preleta aviona

Kontrola letenja Srbije i Crne Gore saopštila je da će do kraja dana region preleteti 2.400 putničkih aviona što će biti rekord u julu.

Pijte pivo i nećete imati srčani udar

Unutar dva do tri sata nakon ispijanja pola litre piva dolazi do omekšavanja aorte i podsticanja bolje cirkulacije, zbog čega je rizik od srčanog udara za trećinu manji.