Život
13.03.2013.
13:30
Žene koje se nisu dovoljno naspavale ujutro se bude prgavije i mrzovoljnije od muškaraca i potrebno im je više sna nego pripadnicima "jačeg pola", pokazala je novo istraživanje.
  • sima strahota

    14.03.2013 09:26
    ..ima tu jedna spirala sto vuce na dole kod zena, ova moja se nervira pre spavanja oko toga da li ce da zaspi, onda od te nervoze ne moze da spava, onda se ujutro nervira sto nije spavala, onda je svaka sitnica onako neispavanu nervira po danu da bi se predvece opet nervirala oko moguceg nespavanja..jbga..
  • Milica

    13.03.2013 13:58
    MM
    Paaaa, svi muskarci koje znam spavaju mnoooogo duze od svih zena koje znam. Oni ne mogu da funkcionisu kad nisu naspavani. Zene MORAJU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna