Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Krokodil pojeo golfera

Krokodil dužine četiri metra pojeo je u Južnoafričkoj Republici igrača golfa koji je posle partije krenuo na noćno plivanje u jezeru Panik, u nacionalnom parku Kruger.

"Muljanja" u Vojvodinašumama?

Državna revizorska institucija (DRI) objavila je danas da je JP Vojvodinašume procenom da šuma kojima gazdujuju, vrede 6,7 milijardi dinara, višestruko potcenilo njihovu vrednost.

Hleb u Srbiji kvalitetan?

Hleb na tržištu Srbije je zadovoljavajućeg kvaliteta, pokazali su rezultati 908 kontrola poljoprivredne inspekcije u 2014. godini, zaključno sa oktobrom.

Jedna od Elginovih statua prvi put napušta Britaniju

Deo "Elginovog mermera" napustiće Britaniju prvi put od kada su te mermerne statue uzete sa atinskog Partenona 1803. godine i jedna statua biće pozajmljena ruskom Ermitaž muzeju, saopštio je danas Britanski muzej.

Đogović: Treba tražiti druge dotoke gasa

Direktor Instituta za tržišna istraživanja (IZIT) Saša Đogović izjavio je danas da Vlada Srbije treba da shvati da je priča sa izgradnjom Južnog toka završena i da treba da se vidi na koji način može da se obezbedi energetska bezbednost zemlje.

Pomoć za energetski održive farme mlečnih krava

Pokrajinski sekretarijat za energetiku raspisao je javni konkurs za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za sufinansiranje projekata energetski održivih farmi mlečnih krava u iznosu od ukupno 30 miliona dinara.