Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Jovanović: Zabrana izvoza mesa bez velikih posledica

U zavisnosti od toga koliko brzo će kompanije da uklone nepravilnosti koje su primećene, zavisi kakvi će biti efekti, ali svakako neće biti većih posledica, rekao je za Tanjug sekretar Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Srbije Veljko Jovanović, povodom zabrane izvoza mesa na rusko tržište na 60 dana za četiri firme iz Srbije.

Evro u ponedeljak 117,92 dinara

Dinar će u ponedeljak, 3. juna ostati gotovo nepromenjene vrednosti prema evru i zvanični srednji kurs biće 117,92 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Pokrajinski ombudsman: Odlučno poštovati prava deteta

Pоkrајinski zаštitnik grаđаnа – оmbudsmаn pridružiо sе kаmpаnji "Pоzitivnо rоditеlјstvо – dаr zа cео živоt", kојоm UNICЕF u Srbiјi zајеdnо sа svim pаrtnеrimа оbеlеžаvа јuni kао mеsеc pоdrškе pоdsticајnоm rоditеlјstvu i pоzitivnim rоditеlјskim prаksаmа.

Anketa: Poraslo poverenje građana Rusije u Putina

Nivo poverenja u predsednika Rusije Vladimira Putina porastao je za skoro tri odsto u poslednjih pet meseci i sada iznosi 64,5 odsto, pokazala je anketa koju je sproveo ruski Centar za istraživanje javnog mnjenja.

Rolan Garos: Cicipas bolji od Krajinovića

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrto kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubio od Grka Stefanosa Cicipasa sa 1:3 (5:7, 3:6, 7:6, 6:7).

U pripremi antimonopolska istraga protiv Gugla

Američko ministarstvo pravde priprema antimonopolsku istragu protiv Google-a, kompanije koja je u Evropi već bila novčano kažnjavana zbog kršenja propisa o konkurenciji, dok se u SAD čuju pozivi na njeno razbijanje, preneo je list Vol strit džurnal.