Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Ubijen muškarac u Podgorici

Podgoričanin Veselin Kalezić ubijen je u ponedeljak oko 17.30 časova u podgoričkom naselju Stari aerodrom, nedaleko od stadiona, javljaju Novosti.

Velika evropska banka oprala 150 milijardi dolara u SAD

Uzbunjivač koji je otkrio da je "Danske bank" bila uključena u navodno pranje novca, izjavio je danas da je jedna velika evropska banka pomogla u obradi sumnjivih transakcija u vrednosti do 150 milijardi dolara, u šta su, kako tvrdi, bile umešane i dve američke banke.

Apel vozačima da budu pažljivi zbog snega

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je vozače da budu oprezni za volanom i da sporije voze zbog snega, koji, iako se još ne zadržava na kolovozu, može da izazove proklizavanje vozila, a samim tim utiče i na povećan broj saobraćajnih nezgoda.

Potpisan ugovor o poverljivosti sa kompanijom Alibaba

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija potpisalo je Ugovor o poverljivosti sa kompanijom "Alibaba" koji obema stranama nalaže da ne objavljuju u javnosti informacije o toku pregovora o saradnji, saopštili su danas iz tog Ministarstva.

Dinar sutra slabiji

Dinar će u utorak oslabiti prema evru za 0,1 odsti i zvanični srednji kurs biće 118,27 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).