Zagorčić trener Vojvodine bar još godinu dana

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić i njegov prvi asistent Zoltan Sabo produžio je ugovor sa ovim klubom na još godinu dana.
Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić i njegov prvi asistent Zoltan Sabo produžio je ugovor sa ovim klubom na još godinu dana.

Upravni odbor kluba zadovoljan plasmanom ekipe u kvalifikacije za Ligu Evrope odlučio je da im ukaže poverenje. Vojvodina je sa četiri vezane pobede, u četiri poslednja kola, zauzela četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za drugo po rangu evropsko klupsko takmičenje.

Zagorčić je na mestu trenera nasledio Zorana Marića, koga je uprava najstarijeg srpskog superligaša smenila zbog slabih rezultata.

  • Čapeljin sin

    02.06.2015 22:26
    Moj ludi tata
    Moja raja me bas ne vole
    zavide mi na moje uspjehe
    a ja sam svima najbolji
    ja sam sa svima fin
    jer ja sam Capeljin sin
  • Ibn Tup

    01.06.2015 08:18
    Ha ha ha
    Koga još zanima FK Vojvodina ? Šačicu penzionera na zapadu, plaćene navijače i lopove u upravi, na čelu sa napuderisanim preceddnikom i njegovim satrapima : duo alkosa, kolokradica i bubuljičavi neuspeli abortus.
  • Zoki

    30.05.2015 18:38
    Bravo
    Dusane! Svaka čast na komentaru a i anonimus je takodje dobar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.