"Snikers" se povlači iz prodavnica u Srbiji

Kompanija Mars saopštila je da će iz prodaje u Srbiji povući čokoladicu "snikers", proizvedenu u Holandiji, zbog mogućnosti prisustva plastike u proizvodu.

Kako je u saopštenju navelo predstavništvo te kompanije u Srbiji, sa domaćeg tržišta biće povučen "snikers" u pakovanju od četiri komada po 50 grama, nakon što je u jednom od proizvoda u fabrici u Holandiji pronađen komadić plastike.

Povlačenje se odnosi samo na taj jedan artikal, čiji je broj serije 550F2NLDO3, čiji je rok upotrebe 10/07/2016.

"Kompanija Mars kao meru predostrožnosti povlači sa tržišta Srbije proizvod koji je proizveden u Holandiji (Veghel) zbog mogućnosti prisustva plastike u tom proizvodu", navodi se u saopštenju.

Mars je u utorak već povukao više proizvoda iz 55 zemalja, zbog toga što je u jednoj od čokoladica pronađen komad plastike.

Autor: B92

  • Milos Obilic

    25.02.2016 07:28
    Heh
    Sto k'o MATIJEVIC
  • Cinik

    25.02.2016 07:12
    Nema veze, izlečićemo se MMS-om.
  • Dusan

    25.02.2016 00:41
    Senzacionalisticki naslov, povlace samo jednu seriju jedne vrste ambalaze, nece ti snikers nidje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima