Otkriven narko tunel ispod granice Meksika i SAD

Meksička vojska je otkrila tunel dugačak 230 metara ispod granice Meksika i SAD koji su narko karteli koristili za prebacivanje droge iz jedne u drugu državu.

Meksička vojska je otkrila tunel dugačak 230 metara ispod granice Meksika i SAD koji su narko karteli koristili za prebacivanje droge iz jedne u drugu državu.

General Raul Guereka izjavio je da je tunel visine 1,3 metra, a izgrađen je ispod površine zemlje na dubini od skoro 18 metara. U tunelu, koji spaja meksičku državu Zonoru i američku Arizonu, postoji struja i ventilacija, a dovoljno je prostran za prolazak manjih automobila za transport droge, preneo je AP.

Meksičke vlasti nisu saopštile na koji narko kartel sumnjaju da je izgradio tunel. Od kad su američke vlasti pooštrile kontrolu na graničnim prelazima, tuneli su postali najčešća alternativa za krijumčarenje droge i ljudi iz Meksika u SAD.

  • Joksa

    09.07.2012 08:01
    Apelujem na Maksiko da nam posalju ove kopace da nam probuse Frusku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet