Pucnjava na univerzitetu u SAD

Najmanje četiri osobe su noćas ranjene u pucnjavi koja se dogodila tokom žurke organizovane povodom Noći veštica na jednom univerzitetu u Los Anđelesu.

Najmanje četiri osobe su noćas ranjene u pucnjavi koja se dogodila tokom žurke organizovane povodom Noći veštica na jednom univerzitetu u Los Anđelesu.

Zvaničnik lokalne policije je potvrdio da je u Univerzitetu Južna Kalifornija bilo pucnjave i da su četiri osobe prevezene u bolnicu, ali nije mogao da iznese detalje.

Na sajtu Univerziteta je objavljeno da je napadač uhvaćen. Incident se dogodio pola sata pre ponoći po lokalnom vremenu.

Ovaj privatni univerzitet u Los Anđelesu ima više od 38.000 studenata. Na njemu se nalazi i najveći broj studenata iz inostranstva.

Noć veštica se u SAD obeležava 31. oktobra, noć uoči Svih svetih.

  • 01.11.2012 14:13
    Lupanje srca
    Šta je to Noć veštica? Naša slatka dečica, koja se ugledaju na svaku glupost sa zapada, probudila su sinoć, u 00 sati, ceo kvart bučnim vatrometom organizovanim ispod prozora stanara. Svaka čast na ideji i iskazanom poštovanju za svoje sugrađane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet