FOTO: Četvoro dece povređeno nakon što se raspao ringišpil

Najmanje četvoro dece je povređeno u vojvođanskom mestu Jaša Tomić kod Sečnja, kada se srušio ringišpil na kom su se vozili.

Kako piše "Blic", u Domu zdravlja u Sečnju su potvrdili intervenciju. Kako su rekli, četvoro dece je zadobilo lakše povrede nakon pada sa ringišpila. Deca uglavnom imaju ogrebotine kolena, a samo jedno dete udarilo je nogu malo jače, ali su i njegove povrede lakše prirode.

Deca su prevezena u Urgentni centar u Zrenjaninu i tamo će ih dalje zbrinuti, a u Domu zdravlja u Sečnju ocenjuju da su deca "odlično prošla". 

 

Prema rečima očevidaca, vrteška se bukvalno raspala dok je trajala vožnja, a ubrzo nakon incidenta na licu meta su se pojavili policija i Hitna pomoć.

Vrteška je bila postavljena u centru grada, a svedoci kažu da je prava sreća što u pitanju nije bio veći ringšpil.

  • Čučuk Stana

    01.10.2016 22:38
    I ovaj na Limanu treba zatvoriti!!
  • Smrdija

    01.10.2016 21:16
    Ringspil u raspadu drzava u raspadu .
  • cwele

    01.10.2016 20:15
    a ringspil iz doba jure .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina