Rukometašima Vojvodine samo bod u derbiju sa Partizanom

Rukometaši Vojvodine i Partizana odigrali su večeras na Spensu nerešeno 26:26 u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.
Rukometaši Vojvodine i Partizana odigrali su večeras na Spensu nerešeno 26:26 u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.

Vojvodina je sama kriva što nije trijumfovala u ovom susretu i osvojila titulu jesenjeg šampiona pa oba tima prvi deo završavaju neporaženi, a Partizan i dalje ima dva boda prednosti.

Početak utakmice pripao je domaćinima, Partizan je prvi gol postigao tek u devetom minutu meča, a do odlaska na odmor Novosađani su stekli čak pet golova prednosti (16:11). Međutim, nakon svega 10 minuta nastavka, Partizan prilazi na gol zaostatka - 18:17. Do prvog izjednačenja crno-beli stižu na svega četiri minuta pre kraja - 25:25. Slede dva pogotka sa obe strane i onda dramatičan finiš.

Domaći ne koriste sedmerac na 37 sekundi do kraja, Partizan potom gubi loptu u zadnjem napadu, a u poslednjoj sekundi čist šut sa krila Vukovića brani Strahinja Milić, čovek koji je i najzaslužniji za osvojen bod Partizana.

Najefikasniji kod Vojvodine bili su Popov sa osam i Vuković sa sedam golova, kod gostiju Maksić i Dimitrijević su dali po pet.

  • Stara garda Novi Sad

    19.12.2011 22:51
    Uvek uz SD Vojvodina
    RKV, znajte da smo sada najjači i najbrojniji. Nikada se više neće dogoditi da bg blizanci imaju veću podršku od vas! Samo napred Vojvodina!
  • paolo

    19.12.2011 08:33
    Samo napred Vojvodina!!!
    Steta, bili smo blizu... Glavu gore, SAMO NAPRED VOJVODINA!!!

    Komentatori RTV-a za svaku kritiku, dokle ce se mediokriteti zaposljavati u ovoj medijskoj kuci? Zeleo sam vise puta da iskljucim zvuk sa TV-a, kolicina iritantnosti je bila neverovatna... Kome mi dajemo platu...
  • RKV

    18.12.2011 23:43
    Hvala FIRMI.
    Hvala gledaocima.
    Hvala Novosađanima.
    Hvala svima koji su nam pruđili podršku.
    Hvala igračima koji su se borili kao lavovi.

    Sebi zameramo što smo pristlali da igramo na SPENSU. Na Slanoj Bari sa FIRMOM u našoj hali bi ih preagazili kao i Tongeren. Ima vremena ... dišemo im za vratom ...

    Mi smo jedno - to je naša snaga !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.