Bursa želi Abubakara

Kamerunac Abubakar Oumaru, napadač Vojvodine i po mišljenjima mnogih najbolji strani fudbaler u Srbiji, nalazi se na listi želja turskog prvoligaša Burse.

Kamerunac Abubakar Oumaru, napadač Vojvodine i po mišljenjima mnogih najbolji strani fudbaler u Srbiji, nalazi se na listi želja turskog prvoligaša Burse.

Kako piše Sportski žurnal, u turskom klubu nisu zadovoljni onim što je u prethodnih šest meseci pružio Prins Tejgo, bivši prvotimac Partizana, pa zamenu za njega vide u Kameruncu, koji je na 27 utakmica za Novosađane postigao 11 golova. Prema turski izvorima, predstavnici Burse već duže vreme prate Oumarua, a posebno im se dopao kada su ga gledali u Beogradu, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, kada je Vojvodina kao gost pobedila Crvenu zvezdu sa 2:0.

U Bursi trenutno igra i Milan Stepanov, nekadašnji prvotimac Vojvodine. Podsetimo, ove nedelje je objavljeno da bi u inostranstvo mogao i kapiten Slobodan Medojević kojeg želi nemački Volfsburg.

  • Andrija Šrek

    26.12.2011 11:48
    ...
    ...što ne znači da ga treba pustiti, ako želimo jaku Vojvodinu. Nego mu obezbediti uslove ovde.
  • paolo

    25.12.2011 20:29
    ...
    Dacemo mu ulicu na Naselju...
    Ne pamtim boljeg igraca u Vojvodini u zadnjih 20 godina. Bice mi zao al to su neminovnosti, uzivao sam prethodne dve sezone.
  • mikec

    25.12.2011 13:43
    odlaze najbolji
    Ocemo finale kupa,ocemo kup,ocemo evropu...a prodajemo sve sto vredi...a zamena nema!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.