O bakteriji u cevima vrtića u četvrtak

Da li je iz cevi izbačena bakterija pseudomonas, koja je prošle nedelje otkrivena u vrtiću "Guliver" na Novom naselju trebalo bi da bude poznato u četvrtak.
Da li je iz cevi izbačena bakterija pseudomonas, koja je prošle nedelje otkrivena u vrtiću "Guliver" na Novom naselju trebalo bi da bude poznato u četvrtak.

Radnici "Vodovoda" su tokom vikenda dezinfikovali i isprali cevi, juče je uzet prvi uzorak vode, tako da bi u četvrtak trebalo da budu poznati rezultati analize, piše "Dnevnik".

Voda je trenutno hlorisana i koristi se za higijenu, dok deca i dalje piju flaširanu vodu i njome peru ruke.

U "Radosnom detinjstvu" kažu da su građevinske planove vrtića predali inspekciji, kako bi se utvrdilo kako je došlo do pojave bakterije.

Ovaj vrtić koji je navodno najveći na Balkanu pohađa oko 700 dece. Vrtić je izgrađen 2008. godine i tada je u njega uloženo više od 200 miliona dinara.

  • Miroslav

    25.02.2011 07:38
    analize
    A, rezultati su: ... ???
  • Zubic

    17.02.2011 08:50
    A od Branka crvvvv!!! Voda puna proteina!!! I to samo za 87 dinara!!! Pa gde to ima? To nije mineralna voda, to je proteinski napitak zacinjen metalima! I vi se bunite! Sram vas bilo! I Rodni je popio casu vode, pa je sada gradonalnik!A sta ce tek 400000 ljudi da postigne u zivotu posle konzumiranja napitaka? Postacemo poput Asteriksa a Rodni i Branko mogu biti druidi!Napitak je ipak njihov!
  • Maja

    16.02.2011 09:10
    Šta sad kaže Igor Pavličić
    Gde su nestale priče o 76 objekata u Novom Sadu, zagađanoj vodi i celoj vodovodnoj mreži???

    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=11&dd=18&nav_category=11&nav_id=220417

    http://www.vesti.rs/Novi-Sad/DS-Zagadjena-voda-u-Novom-Sadu.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.