Virtuelni matičar od sledeće sedmice

Očekuje se da virtuelni matičar proradi do kraja naredne sedmice, kažu u Gradskoj kući.

Očekuje se da virtuelni matičar proradi do kraja naredne sedmice, kažu u Gradskoj kući.

Građani će uskoro moći da naruče izvode preko interneta, a biće im dostavljeni na kućnu adresu u roku od sedam dana, kaže članica Gradskog veća zadužena za upravu i propise Milena Popović-Subić.

Ona  za "Dnevnik" napominje da će detalji oko načina plaćanja i dostave, kao i cenovnik, biti postavljeni na internet stranici virtuelnog matičara. Kad poruče dokument, građani će ga dobiti na kućnu adresu kao vrednosnu pošiljku, koja će im biti lično uručena.

U poslednje vreme gužve ispred Matičarskog zdanja su svakodnevne, a čeka se i po nekoliko sati.

  • Ana

    19.05.2010 15:52
    CEKAJUCI IZVOD
    Da nisam dobila u roku od 2/3 dana izvode iz Savskog Venca i Sremske Mitrovice verovala bih da u celoj Srbiji ne funkcionise virtuelni maticar a ovo sa Novim Sadom je SRAMOTA!Cekam za dete vec 2 nedelje i NELJUBAZNOST preko telefona je vrh!
  • sandra

    17.05.2010 21:03
    da ,i ja takodje ,verovatno ce poslati ,ili da se ode sa uplatnicama na salter ...ali onda je bilo uzaludno cimanje za sve,kada smo mogli da odemo na salter svakako..receno je kada nazoves telefonom,da radi virtualni maticar!!!!
  • davor

    16.05.2010 16:38
    ja cekam vec mesec dana !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.