Uskoro nova avantura Indijane Džonsa sa Harisonom Fordom

Predsednik kompanije Dizni Robert Iger potvrdio je da će se raditi novi film o avanturama Indijane Džonsa, s Harisonom Fordom u glavnoj ulozi.

Inger je potvrdio glasine koje dugo vremena kruže, tačnije od kada je Dizni kupio kompaniju Lucas Film. "Siguran sam da će se u svetu odličnog sadržaja i intelektualnog vlasništva dobre priče istaći", kazao je Iger.

Iako su uz glasine o nastavku Indijane Džonsa kružile i priče da će se raditi rimejk ili rebut nekih starijih delova, Steven Spilberg je kazao jasno: "Samo Harison Ford može biti Indijana Džons".

Harison Ford je poslednji put glumio ulogu avanturista i arheologa Džonsa 2008. godine, kada je snimljen deo "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull".

Autor: N1

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.