Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Višemilionske pronevere novca u srpskoj policiji?

U Ministarstvu unutrašnjih poslova se događaju višemilionske pronevere novca, a sektor unutrašnje kontrole MUP-a to zataškava, tvrdi predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Momčilo Vidojević.

Održan skup desničara u Beogradu

Pripadnici pojedinih desničarskih organizacija iz celog regiona, koji su protiv NATO, organizovali su danas skup u Beogradu pod nazivom "Srbija nikad u NATO".

Kako deca u Srbiji doživljavaju vaspitače u vrtiću?

Za decu u vrtiću najvažniji su vršnjaci, na drugom mestu je igra, a na trećem važnost učešća dece u životu i aktivnostima vrtića, neki su od rezultata istraživanja Dragane Pavlović Breneselović, profesorke Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Telo mladića pronađeno na ulazu u Leskovac

Na putu na ulazu u Leskovac kod baze Auto moto saveza Srbije danas oko 17 sati pronađeno je telo mlađeg muškarca, rekao je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Bot morao da "botuje" sam sebe

Glavni zadatak naprednjačkih botova na društvenim mrežama ovih dana je da žestoko napadaju ombudsmana Sašu Jankovića, potvrdio je neimenovani bot iz "internet tima" vladajuće stranke.

Dinar sutra isti

Dinar će sutra ostati na istom nivou prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 120,6458 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Srbija će jedva isplivati iz krize 2016.

Srbiju u ovoj godini čeka negativni privredni rast od 0,1 odsto, a u narednoj godini rast od 1,2 odsto, pokazuje nova prolećna ekonomska prognoza Evropske komisije koja se odnosi na zemlje kandidate za članstvo u Evropskoj uniji.

Mora da plati tuđi dug za struju

Jovanu Milenkoviću iz leskovačkog sela Draškovac sudski izvršioci prete zaplenom imovine zbog duga za struju od 9.000 dinara koji nije napravio.

"Falkon" vraćen zbog nenamerne greške

Avion, kojim je predsednik Srbije Tomislav Nikolić trebalo da otputuje u Vatikan 17. aprila, vratio se u Beograd zbog nenamernog i iznenadnog izvlačenja predkrilaca aktiviranjem prekidača, zbog čega je došlo do gašenja trećeg motora, saopštio je Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Saši Jankoviću nagrada "Doprinos Evropi"

Zaštitniku građana Saši Jankoviću danas je uručena nagrada Doprinos godine Evropi za 2015. koju dodeljuju Evropski pokret u Srbiji (EPuS) i Međunarodni evropski pokret.