Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Nema zainteresovanih kupaca za imovinu Agroživa

Prva javna prodaja imovine kompanije za proizvodnju živinskog mesa Agroživ u stečaju iz Žitišta nije uspešno završena jer nije bilo zainteresovanih kupaca, izjavio je danas izvršitelj Dragan Božić.

Preminuo akademik Petar Miljanić

Istaknuti naučnik u oblasti elektrotehnike i mašinstva čiji su radovi nezaobilazni u naučnoj literaturi koja se bavi preciznim merenjima a merni aparati koje je izumeo koriste u laboratorijama širom sveta, akademik Petar Miljanić preminuo je 16. februara.

Od maja rešenje za legalizaciju objekata

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi do maja trebalo da se usvoji dokument kojim će se omogućiti legalizacija bespravno izgrađenih objekata.

Muškarci skloniji "divljanju" za volanom

Muškarci imaju više samopouzdanja, ali i više sklonosti ka rizičnom ponašanju za volanom nego žene, otkriveno je analizom rezultata najnovije ankete o bezbednosti u drumskom saobraćaju koju je u Evropi, Srednjem istoku i Africi sproveo Goodyear.

Pedijatar: Vakcinišite decu, to spasava živote

Vakcine su spasile milione ljudi i dece od zaraze, razvoja bolesti, komplikacija i smrti od određenih bolesti jer jačaju detetovu sposobnost odbrane od bolesti, smatra pedijatar Danijela Todorović.

Srbija ima 90.000 kockara

Prema proceni Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" u Srbiji ima do 90.000 zavisnika od kocke, izjavio je danas direktor Instituta Dragan Ilić.

Uhapšen zbog kasapljenja

M. G. (39) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je ubio Pavela Anku iz sela Grebenca, a potom njegovo telo iskasapio i stavio u kese.

Otkazani svi letovi iz Istanbula

U protekla dva sata su zbog snežne oluje otkazani svi letovi sa najvećeg turskog aerodroma, "Ataturk" u Istanbulu, a i dalje je neizvesno kad će avioprevoz ponovo biti normalizovan, saopštila je državna Agencija za aviosaobraćaj.

Dveri postaju politička partija

Posle višegodišnjeg delovanja kao grupa građana Dveri pristupaju registraciji političke organizacije, saopšteno je danas iz tog pokreta.