Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Vožnja u pijanom stanju ugrožava najmlađe građane

Ako neko učini teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a postoji opravdana sumnja da će nastaviti sa tim, jer je prethodno kažnjavan pravosnažno, policija ima pravo da ga privede, a sudija da ga procesuira po hitnom postupku, izjavio je danas predsednik Prekršajnog apelacionog suda Zoran Pašalić.

"Ribari bez mreža" večeras na FAF-u

U takmičarskom programu 20. Festivala autorskog filma (FAF) danas će u Domu omladine biti prikazan američki film "Ribari bez mreža" Katera Hodijerna, koji je već dobio nagradu za režiju na Sandensu.

Josipović želi temeljnu reformu Hrvatske

Predsednički kandidat SDP Ivo Josipović predstavio je u Karlovcu svoj izborni projekat - paket ustavnih promena koje predviđa temeljnu reformu Hrvatske i političkih odnosa radi privrednog oporavka.

Vršac: Izložena najveća maketa na Balkanu

Najveća maketa na Balkanu "Svet oko nas" biće izložena od danas do 10. decembra u velikoj sali Kulturnog centra "Vršac", kao i kolekcija sa 665 Barbi lutaka i 2.000 malih automobila.

Apatin: Ulaganja u Dom za stare i penzionere

Povodom potpisivanja ugovora o finansiranju sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dom za stare i penzionere iz Apatina zakazao je u ponedeljak konferenciju za novinare.

Pančevo: Ispraćaj vojnika u Liban

Svečani ispraćaj pripadnika Vojske Srbije organizovan je danas u kasarni "Stevica Jovanović", a koji su se uputili u multinacionalnu operaciju Ujedinjenih nacija UNIFIL u Libanu.

Apatin: Donatorsko veče za socijalno ugrožene mališane

U organizaciji udruženje pivopija Srbije iz Apatina, u sredu, 17. decembra, od 20 časova, u restoranu "Stari šaran" biće održano donatorsko veče sa kojeg će sav prihod biti usmeren za kupovinu novogodišnjih paketića socijalno ugroženim mališanima iz Apatina.