Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Kako su prodati Vršački vinogradi?

Prilikom prodaje Vršačkih vinograda država je, promenom zakonske regulative, investitoru omogućila da preduzeće kupi za 30 odsto od procenjene tržišne vrednosti.

Uvodi se radni kvorum u Skupštini?

Slika prazne skupštinske sale mogla bi da bude uskoro prošlost, ukoliko se u Poslovnik o radu Narodne skupštine ugradi odredba o obaveznom radnom kvorumu.

012 na 021

Kakvo, bre, mentalno razgibavanje, kad je aktuelno mentalno atrofiranje.

Još jedan ledolomac zaustavljen u misiji spasavanja

Australijski ledolomac, koji je u misiji spasavanja zaglavljenog ruskog broda "Akademik Šokalski", morao je da se vrati zbog snežnih padavina koje su gotovo potpuno smanjile vidljivost, što je, takođe, sprečilo i akciju spasavanja helikopterom.

Gasili požar, našli plantažu marihuane

Policija je kod grada Turnea, na jugozapadu Belgije, zaplenila hiljade biljaka marihuane milionske vrednosti, koje su slučajno otkrili vatrogasci tokom požara u jednoj zgradi, a uzgajivači nisu nađeni.

Šumaher u kritičnom stanju

Mihael Šumaher je u kritičnom stanju posle nesreće na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen.

Požar u "Svoču", nema povređenih

U požaru u filijali kompanije "Svoč" u Švajcarskoj, jedna radionica je potpuno uništena, dok je druga teško oštećena, a povređenih nije bilo.

Proizvodimo hleb na crno?

Svaka druga vekna na našem tržištu proizvedena je na crno, a u mlinarskoj i pekarskoj industriji više od 50 odsto rada odvija se nelegalno, izjavio je član saveta direktora Poreske uprave Zoran Drakulić.

Najmanje 14 mrtvih u Iraku

U bombaškim napadima širom Iraka danas je poginulo najmanje 14 osoba, među kojima i jedno dete, saopštili su zvanični izvori.

Blokirali zgradu premijera u Tripoliju

Više desetina demonstranata u Tripoliju zagradilo je ulaz u kancelariju premijera Libije i zgradu Ministarstva spoljnih poslova, zbog rasprostranjene korupcije.

Miškoviću zakazano suđenje u januaru

Nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, Milu Đuraškoviću i osmorici optuženih za zloupotrebe sa putarskim preduzećima, zakazano je za  23. januar.