Umetnički konkurs novosadske galerije La Vista, slede novčane nagrade

Novosadska galerija "La Vista" raspisala je konkurs za umetničku grafiku pod nazivom "Mala grafika - Novi Sad 2017".
Na konkursu mogu učestvovati likovni umetnici iz cele Srbije, sa radovima u grafičkim tehnikama visoke, duboke ili ravne štampe, kao što su akvatinta, bakropis, bakrorez, suva igla, mecotinta, litografija, linorez, linogravura, kolorgrafija ili u nekoj od kombinacija navedenih tehnika.
 
Na konkursu će biti prihvaćeni samo originalni grafički listovi, nastali i otisnuti u poslednje tri godine, a svi radovi treba da budu realizovane kao grafike na papiru dimenzija ne većih od 18 sa 18 centimetara. 
 
Pristigli radovi će biti selektovani, a izložba odabranih radova će biti priređena u Galeriji "La Vista" krajem oktobra. Članovi stručnog žirija će odabrati tri najbolja rada, čijim autorima će pripasti novčane nagrade. 
 
Konkurs je otvoren do 30. septembra, a radove treba slati na adresu Galerija "La Vista" Mite Ružića 2, Novi Sad, sa naznakom - za konkurs u maloj grafici.
 
I nagrada - 300 evra
II nagrada - 200 evra
III nagrada - 100 evra
 
Više informacija o konkursu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.