VIDEO: Identifikovane prve žrtve pada ruskog aviona

Jedno dete, dvoje tinejdžera i troje stranaca su među žrtvama avionske nesreće koja se dogodila u blizini Moskve.
Kako se navodi, jedan od stranaca je državljanin Švajcarske.
 
Na mestu pada ruskog aviona "An-148" sa 65 putnika i šest članova posade u blizini Moskve pronađena je jedna crna kutija, a istražitelji ispituju nekoliko teorija zbog čega se letelica srušila, saopštili su zvaničnici.
 
 
Pilot aviona obavestio je kontrolore leta o kvaru i tražio je hitno sletanje, doznaje gazeta.ru iz izvora bliskih istrazi.
 
"Tražim odobrenje za prisilno sletanje", prenosi gazeta.ru poslednje reči pilota.
 
Avion An-148 leteo je ka gradu Orsk u oblasti Urala, u blizini ruske granice sa Kazahstanom, u Orenburškoj oblasti, a srušio se u ranim popodnevnim satima po lokalnom vremenu. 
 
Ruski ministar saobraćaja Maksim Sokolov je potvrdio da u nesreći nema preživelih. 
 
  • G

    12.02.2018 13:07
    @A trojke su Djuro? - tako je, zato je fanatizam onih koji su krajnje glupi i pride u drugima vide pripadnike tajnih organizacija koje ne postoje skoro 30 godina u potpunosti opravdan. Jeste li vi razmišljali da se pridružite svom idolu i poslušate njegov savet pa sa ostalom bagrom uhvatite "put pod noge"?
  • A trojke su Djuro?

    12.02.2018 11:41
    @tccc

    Bio je i izvesni drzavnik cetrdesetih godina proslog veka takodje vispren i ubedljiv govornik i imao tako odusevljene pratioce, sto ne znaci da je njegov fanatizam bio opravdan.

    @Divni i jedinstveni
    Jeste razmisljali da pozovete svog idola na neku romanticnu veceru, ako je tccc slobodan mozda mozete i u trojku.
  • tccc

    12.02.2018 07:38
    G je ubedljivo prvi po komentarima koji su zaista vispreni.
    Treba ih znati tako napisati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet