Preživela 15 dana u bunaru

Jedna žena preživela je 15 dana zarobljena u napuštenom bunaru u centralnim delovima Kine zahvaljujući kukuruzu i kišnici.

Jedna žena preživela je 15 dana zarobljena u napuštenom bunaru u centralnim delovima Kine zahvaljujući kukuruzu i kišnici.

Žena Su Ćisiju (38) upala je u četiri metra dubok bunar 1. septembra.

Ona je pronađena na dnu bunara u seoskoj oblasti u provinciji Henan. Bunar nije bio vidljiv jer je bio okružen usevima kukuruza.

Su je bila izuzetno mršava kada su je pronašli u ponedeljak i jedva je govorila, ali nije bila povređena. Preživela je zahvaljujući sirovom kukuruzu koji je imala kod sebe kada je upala u bunar. Za vreme dok je bila zarobljena u bunaru dva puta je pala kiša, pa je pila kišnicu.

Porodica je danima bezuspešno tražila. Njene pozive u pomoć na kraju su čuli stanovnici sela dok su brali kukuruz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet