Krivična prijava protiv Milana Kalinića zbog saobraćajke

Protiv voditelja i glumca Milana Kalinića(42) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Protiv voditelja i glumca Milana Kalinića(42) biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kalinić je danas oko 11,40 u bruskom selu Dupci, upravljajući džipom "landrover" prešao na suprotnu stranu puta i sudario se sa automobilom marke "suzuki" mađarske registracije za čijim je volanom bio vozač F.G. (49).

U policiji navode da je u nezgodi bilo troje povređenih, a među njima dvoje teže, vozač i putnica u ''suzukiju", dok je druga putnica u istom vozilu zadobila lake povrede. Kalinić je bio sam u vozilu i nije povređen. Pored vozača, povređene su i putnice K.N. i D.K.

Teže povređeni su van životne opasnosti i najpre su zbrinuti na Odeljenju intenzivne nege kruševačke bolnice. Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Brusu u prisustvu patrole saobraćajne policije.

  • Branko

    02.02.2015 12:42
    evo kroz crveno Backa Palanka Skoda Octavia pre ne
    https://www.youtube.com/watch?v=he6eeZfbFl4

    Poslao sam MUPu Srbije snimak
    pa da vidimo sta ce da urade sa ovakvima po Novom SAdu. Nista.
  • Anonimus

    02.02.2015 11:24
    I onda se cudite zašto stranci nece da dolaze u Srbiju...
  • 02.02.2015 08:16
    hm
    Provukla se negde informacija da je bio sa porodicom u svom vozilu i da se vraćao sa zimovanja
    Jel to opet neko laže ili se skriva da nije bio sam. Oštrije su kazne ako sa decom u kolima napravite prekršaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija