Ovo su naučni radovi Tomislava Nikolića

Naučne radove predsednika Srbije, Tomislava Nikolića, koji su objavljeni prošle godine sada možete pročitati i vi.
Naučne radove predsednika Srbije, Tomislava Nikolića, koji su objavljeni prošle godine sada možete pročitati i vi.

Nikolićevi radovi, pisani narodskim jezikom, imaju četiri, odnosno sedam strana, i ukupno dve fusnote.

Predsednik je u svojim istraživanjima koristio isključivo izvore na našem jeziku. Prvo delo, "Politički marketing-negativna kampanja", objavljeno je u januaru 2014. godine a drugo, "Posledice neadekvatnog menadžmenta kod političkih partija" u aprilu iste godine.

Oba rada, objavljena u časopisu "Ekonomika" iz Niša, predsednik je pisao zajedno sa Ljubišom Stojmirovićem, poslanikom Skupštine Srbije sa liste SNS i profesorom Fakulteta za menadžment u Novom Sadu, na kojem je Nikolić i diplomirao. Pored Nikolića i Stojmirovića, na radovima je potpisana i Aleksandra Stojković, profesorka Beogradske poslovne škole, piše "Blic".

Prvi naučni rad možete pročitati OVDE a drugi OVDE .

  • zro

    22.02.2015 06:41
    stavljanje u glavu
    "Kako biračima staviti do znanja stvari...?" Mislim da vam odlično ide stavljanje do znanja svari biračima.
  • 21.02.2015 12:06
    liman 2
    Niti imam vremena , niti me zanimaju gluposti...on je davnih dana rekao zbogom pameti i treba da pece rakiju ...ako i to zna kako treba a ako nezna , neka mu pomogne lepotica Dragica...u kompletu od 10000 eura.
  • seoska nauka

    21.02.2015 09:05
    haj da ne tvrdim 100% jer nisam lektor a ni profesor srpskog ali mi se cini da se 'ni jedan'(u kontekstu) i 'protiv kandidat' pisu zajedno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija