"Putevi Srbije" apeluju na oprez zbog kiše

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najavljenog nevremena na području Banata, Bačke i jugozapadne Srbije.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najavljenog nevremena na području Banata, Bačke i jugozapadne Srbije.

"JP 'Putevi Srbije' apeluje na učesnike u saobraćaju da budu oprezni,prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju, jer se u sledećih sat vremena na području Bačke Topole očekuje jak razvoj oblačnosti koji će usloviti pljuskove, grmljavinu i kratkotrajnu pojavu jake kiše", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, jaka kiša će se postepeno premeštati ka Subotici i području Severnog Banata.

Kako se dodaje, tokom večeri se takođe razvila jaka oblačnost na području Bajine Bašte koja se kreće ka Zlatiboru i jugozapadu Srbije, gde se očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, i na putevima u tom kraju neophodan je povećan oprez u vožnji.

  • 03.08.2015 09:25
    Zasto "Putevi Srbije" upozoravaju na kisu? Zasto se ne sete pa ne upozoravaju na rupe po putevima od kojih otpadaju tockovi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija