Višečasovna čekanja na Horgošu, na Batrovcima gužve tek predstoje

Zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje u Mađarsku jutros su višesatna, dok su na ulasku 90 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje u Mađarsku jutros su višesatna, dok su na ulasku 90 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima granične policije, osetno veći broj vozila je tokom dana moguć i na manje frekventim graničnim prelazima kao što su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, na kojima je radno vreme od 7-19 sati. AMSS preporučuje korišćenje prelaza kao što su Kelebija ili Bački Breg na kojima su znatno kraća zadržavanja.

Na Batrovcima se na izlazu iz zemlje čeka jedan sat, ali se očekuje da gužve budu i veće. Svakog vikenda, dok traje letnja sezona, obezbeđena je cisterna sa pijaćom vodom na tom graničnom prelazu.

Na granici sa Crnom Gorom na prelazu Gostun, na izlazu je vreme zadržavanja oko 50 minuta.

AMSS podseća da je vreme zadržavanja na granici često promenljivo.

Na naplatnim rampama otvoreni su svi raspoloživi kanali za naplatu putarine i trenutno nema zadražavanja.

  • anonimni

    15.08.2015 11:11
    Horgoš
    Na Horgoš 2 se čeka najmanje 4 sata!
  • Nebojša

    15.08.2015 09:19
    evo rešenja
    Treba nam jos više ograda i granica!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija