Pokušao da otme pištolj policajcu usred stanice

Nakon što je priveden, Aleksandar M. (27) je u policijskoj stanici Novi Beograd napao s leđa jednog policajca, udario ga, a zatim pokušao da njegovom kolegi iz futrole otme pištolj.

Nakon što je priveden, Aleksandar M. (27) je u policijskoj stanici Novi Beograd napao s leđa jednog policajca, udario ga, a zatim pokušao da njegovom kolegi iz futrole otme pištolj. Sve vreme je vređao i pretio policajcima smrću, piše Alo.

Kako se saznaje, on je priveden u četvrtak oko 13 sati nakon što je patrola poslata na Bulevar Mihajla Pupina zbog narušavanja javnog reda i mira. Tokom provere više osoba koje su se svađale, policajci su Aleksandra M. zatekli u automobilu "alfa romeo" za kojim je raspisana potraga.

Priveden je u stanicu i dok su policajci uzimali od njega podatke, s leđa je skočio na jednog od njih, a potom pokušao da otme oružje njegovom kolegi. Aleksandar je vređao i pretio policajcima kojima je u metežu pocepao uniforme, a oni su ga bez posledica savladali.

Juče je priveden na saslušanje kod tužioca, nakon čega mu je određen pritvor. On je već osuđivan zbog napada na ovlašćeno službeno lice, nasilničkog ponašanja, nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i nanošenja povreda.

  • Nikola Selaković

    15.08.2015 14:17
    @panonius - regerator...
    Nisam maneken, ja sam mlativoda.
  • Toma

    15.08.2015 12:10
    pritvor dobio?
    šta će to biti...
  • panonius

    15.08.2015 09:51
    regerator...
    "On je već osuđivan zbog napada na ovlašćeno službeno lice, nasilničkog ponašanja,
    nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i nanošenja povreda." (jel nešto možda odrobijao???)
    I opet ćorak! lik cepa uniforme i lema cajoše , čisto da održi kondiciju. IMA LI SUDSTVA u ovoj zemlji ???? Selakoviću da li si plaćeni maneken , mlativoda ili ministar ?? U svakom slučaju- isto si !!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija