Još jedan napad na svedoka saradnika protiv Šarića

Na objekat u vlasništvu svedoka saradnika Nebojše Joksovića, koji je svedočio u postupku protiv Darka Šarića, noćas je ispaljen projektil.
Na objekat u vlasništvu svedoka saradnika Nebojše Joksovića, koji je svedočio u postupku protiv Darka Šarića, noćas je ispaljen projektil.

"Blic" navodi da je rano jutros oko tri sata ispaljen projektil iz ručnog raketnog bacača "zolja" na poslovni objekat u naselju Žarkovo, koji je u vlasništvu Nebojše Joksovića. U napadu nije bilo povređenih, a policijska istraga je u toku.

Ovo nije prvi napad na Joksovića. Poslednji takav slučaj dogodio se u februaru ove godine, pred početak suđenja Darku Šariću. U prvom napadu, u maju 2011, na njegovu štampariju su ispaljena tri projektila iz "zolje", a zatim je u junu 2012. bačena bomba na njegov kafić "La prinćipesa" u Žarkovu.

Nijedan od ovih slučajeva nije rešen, a Jedinica za zaštitu svedoka saradnika je nekoliko puta menjala lokaciju na kojoj Joksović i njegova porodica žive.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija