Potukli se navijači Partizana i Zvezde, demoliran kafić

Uoči treće odlučujuće utakmice polufinala domaćeg plej-ofa između košarkaša Partizana i FMP-a došlo je do velike tuče između navijača crno-belih i navodno pristalica Crvene zvezde u Beogradu.

Na oko 45 minuta do početka meča oko beogradske hale "Aleksandar Nikolić" (nekadašnje hale Pionir) vladao je opšti haos.

Letele su baklje, pucalo je staklo prilikom velike tuče huligana. Kako piše Blic, prema nezvaničnim informacijama, oko 50 navijača Zvezde se zaletelo na službeni ulaz i onda je došlo do nereda.

Brzo je intervenisala i policija koja je uspela da smiri incident, ali je usled tuče najgore prošao jedan otac koji je bio sa dvoje dece, dok je jedan kafić potpuno demoliran.

Odlučujući meč za finale domaćeg plej-ofa između Partizana i FMP-a počeo u 21 čas. Trenutno je 1-1 u pobedama u polufinalnoj seriji, dok je Crvena zvezda prvi finalista.

  • komsha

    02.06.2016 08:09
    jaooj
    neka ih puste na neku poljanu da se lepo poubijaju, pa da normalni ljudi mogu da idu na utakmice...
  • 1

    02.06.2016 00:23
    Vi ste, ako se dobro secam, glasali za ove sto ne mogu da izadju na kraj sa huliganima, jelda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija